Еднофамилна жилищна сграда

Еднофамилна жилищна сграда

РЗП: 560,00 м2

Местонахождение: УПИ IV-158, кв.195, гр. София, м. "Подуене-Редута" по плана на гр. София, р-н Слатина

If you have a question or want contact with us, you can do so via the contact page Contact Us
Go back